Betalsätt

Du kan välja att få och betala din faktura på flera sätt. Vi rekommenderar varmt att du väljer ett digitalt alternativ, som både är smidigare för dig och miljön. Det är också snabbare och säkrare med digital utdelning. Genom samarbetet med Billogram ges möjligheten att betala direkt på din webfaktura.

Betala smart och välj det betalsätt som passar dig bäst. Välj autogiro eller e-faktura så blir hanteringen enklare, du slipper bankavgifter och gör samtidigt något bra för miljön. Givetvis kan du betala din faktura via Bank-eller Postgiro.

 

E-faktura

Alla Tibro Energis privatkunder kan ansöka om e-faktura. Det är ett enkelt och snabbt sätt att betala och innebär att du får en elektronisk faktura via din internetbank. Alla uppgifter för att göra betalningen är redan ifyllda. Det enda du behöver göra är att kontrollera fakturan på skärmen och godkänna den för betalning. Fakturan betalas på förfallodagen, varken för tidigt eller för sent.

Du ansöker om e-faktura direkt hos din internetbank. Ansökan skall kopplas mot bg 5732-2802. Tibro Energi AB samarbetar med de flesta internetbankerna.

E-postfaktura

När du väljer E-postfaktura skickas din faktura till din e-postadress som du uppgett till oss. Den betalas på samma sätt som en vanlig faktura; genom bankgirobetalning eller autogiro. Vill du ha fakturan som e-post är du välkommen att maila oss kundtjanst@tibroenergi.se.

SVE-faktura

För företag och offentlig förvaltning erbjuder vi även Svefaktura. Anmäl ditt intresse till kundtjänst tel: 0504-440 440 eller kundtjanst@tibroenergi.se.

Swish-betalning

Du kan enkelt och smidigt betala din faktura med Swish.

Autogiro

Med autogiro görs en automatiskt betalning från ditt konto. Det finns många fördelar med autogiro:

  • Kostnadsfritt - du slipper betala posten eller banken för hanteringen av din faktura
  • Bekvämt - du slipper fylla i blanketter eller själv knappa in långa sifferrader (OCR-nummer) i datorn
  • Enkelt - din betalning sker alltid på förfallodagen och du behöver inte själv komma ihåg när det är dags att betala
  • Tryggt - betalningen görs alltid i tid och du slipper oroa dig för påminnelseavgifter och dröjsmålsräntor

För att betala med autogiro går du in via din webfaktura och anmäler.

Betalsätt

Hjälp oss hjälpa miljön.
Byt till e-faktura eller e-postfaktura.

Frågor?

Mejla oss på kundtjanst@tibroenergi.se så svarar vi så snabbt vi kan.


X