Bredband. Bild på servrar.

Fiberutbyggnad

Fullt ös ända in i vardagsrummet.

Vi står nästan hela året med grävskopan i marken, redo att lägga ner fiber för att kunna erbjuda snabbare, enklare och smartare uppkoppling. Via stadsnätets hemsida www.bosnet.se kan man följa de olika projekten som är igång och vilka som snart påbörjas. Hittar ni inte ert område så är det ännu inte upplagt, listan uppdateras kontinuerligt. Gör då gärna en intresseanmälan här

När tillräckligt många är intresserade i ett område så går vi vidare med planering för byggnation av fiber och skickar ut avtal och övrig information.

Att projektera, gräva, dra fiber och ansluta kostar pengar. Därför blir det alldeles för dyrt att ansluta villor en och en. Det måste göras effektivt och rationellt för att det ska bli ekonomiskt hållbart. Därför har vi delat in villamarknaden i anslutningsbara villaområden, som vi ansluter områdesvis om tillräckligt intresse finns.

Ni betalar en anslutningsavgift för inkoppling och framdragning av fiber.

Väljer ni att endast koppla in fibern och inte aktiverar en tjänst utan kanske vid ett senare tillfälle så är det inga avgifter som tillkommer under tiden som ni inte använder er anslutning.

Enklare och smartare kan det inte bli.

Ring oss för mer information 0504 - 440 440

Fiberprojekt 2021 -2022

Bild för Kundtjänst. Kvinna sitter med ett headset.
Ljus från flertalet fiberkablar