Digital-TV

155 kr/månad

Tibro Energi Digital-TV 

 Tibro Energis digital-TV är ett grundutbud som passar de flesta! Signalen sprids med vanlig antennkabel i villan och innehåller ett digitalt grundutbud i HD-kvalitet som inte kräver digitalbox.

 

 

Den nya digitala signalen
Den digitala okrypterade signalen kommer i gång den 1 juni 2023. Kanalerna kommer att finnas i HD-kvalitet i alla dina TV-uttag i hemmet. Det enda du behöver göra för att se kanalerna är en digital kanalsökning på din TV. Det finns mer information om hur man gör en digital kanalsökning på Sappa där det finns ett antal specifika instruktioner hur du gör på just din TV-modell.
För att kunna se de digitala kanalerna utan box krävs bara att TV:n har en inbyggd DVB-C mottagare (ofta även kallat inbyggd digitalbox). Detta har de flesta nyare TV-apparater.

 

TV-boxar
Skulle det vara så att din TV är för gammal så behöver du skaffa en digitalbox med standarden
DVB-C. Detta är den vanligaste tekniken bland TV-boxar och de finns hos alla elektronikkedjor, på nätet och hos lokala handlare.

Tjänsten levereras endast till fastigheter i Tibro Kommun.

Dags att flytta?

Du skall alltid anmäla in-och utflyttning till Tibro Energi AB senast 30 dagar innan flyttlasset går, för att vara säker på att ha el när du flyttar in. Flyttanmälan görs i formuläret nedan.

Frågor?

Mejla oss på kundtjanst@tibroenergi.se så svarar vi så snabbt vi kan.