Bredband. Bild på servrar.

Bredband

Vi erbjuder flera olika leverantörer av tjänster att välja på. I månadsavgiften från respektive leverantör ingår allt, inga andra avgifter tillkommer. Ni hittar all information på respektive leverantörs tjänstespecifikation.

Stadsnät är ett bredbandsnät som är geografiskt begränsat, ofta till en kommun. Tanken med stadsnäten är att erbjuda operatörsneutral infrastruktur, som här i Tibro där Tibro Energi AB står för uppkopplingen men tjänsterna (internet, telefoni och tv) tillhandahålls av andra samarbetspartners.

Ett öppet bredband med valfrihet på tjänster, kan du få det bättre. Växla upp hastigheten när du vill. Plocka in telefoni och tv och använd Stadsnätet för att jobba hemifrån, för kommunikation, underhållning och för att surfa runt och nyfiket upptäcka världen. Fibernätet är dagens och framtidens kommunikationsvägar med gränslös prestanda. Anslut dig, koppla upp dig och välj dina tjänster här på webben.

Vill du veta mer så klicka på valfri rubrik i menyn till vänster och du välkomnas till vår webbplats för Bredband Östra Skaraborg www.bosnet.se. Där får du information om bredband via fiber i Stadsnätet. Ni kan även ringa oss för information 0504 - 440 440
Bild för Kundtjänst. Kvinna sitter med ett headset.
Närbild på en tekniker som håller upp en fiberkabel