Kraftledning i skog i solnedgång

Fakturor och betalsätt

Du kan välja att få och betala din faktura på flera sätt. Vi rekommenderar varmt att du väljer ett digitalt alternativ, som både är smidigare för dig och miljön. Det är också snabbare och säkrare med digital utdelning.

Betala smart och välj det betalsätt som passar dig bäst. Välj autogiro eller e-faktura så blir hanteringen enklare, du slipper bankavgifter och gör samtidigt något bra för miljön. Givetvis kan du betala din faktura via Bank-eller Postgiro.

Kivra

Kivra är en digital brevlåda för alla. Vi har ett samarbete med Kivra och är du ansluten till Kivra kommer din faktura till din Kivra-kundbrevlåda automatiskt. Du ansluter dig till Kivra själv genom Kivras app eller hemsida www.kivra.com. Om du inte vill ha din faktura via Kivra avanmäler du detta hos Kivra

E-faktura

Alla Tibro Energis privatkunder kan ansöka om e-faktura. Det är ett enkelt och snabbt sätt att betala och innebär att du får en elektronisk faktura via din internetbank. Alla uppgifter för att göra betalningen är redan ifyllda. Det enda du behöver göra är att kontrollera fakturan på skärmen och godkänna den för betalning. Fakturan betalas på förfallodagen, varken för tidigt eller för sent.

Du ansöker om e-faktura direkt hos din internetbank. Tibro Energi AB samarbetar med de flesta internetbankerna.

E-postfaktura

När du väljer E-postfaktura skickas din faktura till din e-postadress som du uppgett till oss. Den betalas på samma sätt som en vanlig faktura; genom bankgirobetalning eller autogiro. Vill du ha fakturan som e-post är du välkommen att maila oss kundtjanst@tibroenergi.se.

SVE-faktura

För företag och offentlig förvaltning erbjuder vi även Svefaktura. Anmäl ditt intresse till kundtjänst tel: 0504-440 440 eller kundtjanst@tibroenergi.se.

Autogiro

Med autogiro görs en automatiskt betalning från ditt konto. Det finns många fördelar med autogiro:

  • Kostnadsfritt - du slipper betala posten eller banken för hanteringen av din faktura
  • Bekvämt - du slipper fylla i blanketter eller själv knappa in långa sifferrader (OCR-nummer) i datorn
  • Enkelt - din betalning sker alltid på förfallodagen och du behöver inte själv komma ihåg när det är dags att betala
  • Tryggt - betalningen görs alltid i tid och du slipper oroa dig för påminnelseavgifter och dröjsmålsräntor

För att betala med autogiro kan du gå in på din internetbank och anmäla där eller kontakta oss så skickar vi dig en blankett.

Bild för Kundtjänst. Kvinna sitter med ett headset.
Bild på solceller