Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Välj betalsätt som passar dig

Betala smart och välj det betalsätt som passar dig bäst. Välj autogiro eller e-faktura så blir hanteringen enklare, du slipper bankavgifter och gör samtidigt något bra för miljön. Givetvis kan du även betala in din faktura via Bankgiro eller Plusgiro.

E-faktura

Alla Tibro Energis privatkunder kan ansöka om e-faktura. Det är ett enkelt och snabbt sätt att betala och innebär att du får en elektronisk faktura via din internetbank. Alla uppgifter för att göra betalningen är redan ifyllda. Det enda du behöver göra är att kontrollera fakturan på skärmen och godkänna den för betalning. Fakturan betalas på förfallodagen, varken för tidigt eller för sent.

Du ansöker om e-faktura direkt hos din internetbank. Tibro Energi AB samarbetar med de flesta internetbankerna.

För företag kan vi även erbjuda Epostfaktura. Det innebär att Företaget får fakturan via ett mail. Vi har även Svefaktura för företag och offentlig förvaltning. Anmäl ditt intresse till kundtjänst tel: 0504-440 440 eller kundtjanst@tibroenergi.se.

Autogiro

Med autogiro görs en automatisk betalning direkt ifrån ditt konto, helt kostnadsfritt.
Det finns många fördelar med autogiro.

  • Kostnadsfritt - du slipper betala posten eller banken för hanteringen av din elfaktura.
  • Bekvämt - du slipper fylla i blanketter eller själv knappa in långa sifferrader (OCR-nummer) i datorn.
  • Enkelt - din betalning sker alltid på förfallodagen och du behöver aldrig själv komma ihåg när det är dags att betala.
  • Tryggt - betalningen görs alltid i tid och du slipper oroa dig för påminnelsavgifter och dröjsmålsräntor.

För att betala via autogiro så är det enklast att du går in på din internetbank och anmäler dig för autogiro där. Vi kan även skicka en blankett till dig om du ringer 0504-440 440

 

« Tillbaka